luni, 17 noiembrie 2008

ZUMA DELUXE


Pentru a va satisface curiozitatea intrati pe ZUM ZUMA, numai aici ve-ti gasit jocuri similare zuma deluxe de cea mai buna calitate, si jocuri cu zuma.

In aceste jocuri zuma deluxe puteti alege fie modul de Aventura sau Provocarea. Modul aventura este mai bun pentru incepatori. Vei explora mai multe temple in cautarea comorii zuma. Fiecare templu este impartit in trei trepte, fiecare treapta avand mai multe nivele zuma.

Cand un nivel este descris cu doua numere, cum ar fi: 2-1, asta inseamna ca esti la primul nivel al treptei a doua. Modul provocare in acest joc zuma deluxe este mai bun pentru jucatorii cu experienta, dupa cum veti completa nivelele modului aventura cele de la provocare se vor debloca. Atunci poti juca orice joc zuma vrei.

Obiectivul joc Zuma este de a elimina toate bilele de pe ecran inainte de a ajunge la craniu. Cand o bila ajunge la craniu vei pierde unul din nivele, si cand ramai fara vieti se va sfarsi jocul.
Cum elimini bilele zuma? Simplu! Cand un grup de trei sau mai multe bile zuma de aceeasi culoare se ating, ele explodeaza. Exerseaza ca sa fi mai rapid.

Un comentariu:

Zuma spunea...

Salut!
Ai cumva o descriere a jocului zuma si in limba engleza?